Vi bygger robusta och driftsäkra matavfallssystem

för restaurang och storkök

Välkommen till RENSA för företag

Lipidus - Matavfallssystem för restaurang och storkök

Vi projekterar levererar samt installerar kompletta matavfallssystem till restaurang och storkök. Vårt matavfallssystem Lipidus består av en patenterad matavfallstank för källsortering samt fettavskiljare för rening av spillvatten från kök – allt i en och samma tank!

Rensas skötselavtal av fettavskiljare

Det är viktigt att din fettavskiljare töms varje månad för att undvika driftstörningar. Fettavskiljare skall tömmas en gång per månad enligt Svensk Standard SS-EN 1825-2.

Rensa Entreprenad är av Stockholm Stad godkänd tömningsentreprenör.

Rensas fettavskiljare för restaurang och storkök

Rensa erbjuder totalentreprenad och installation av fettavskiljare för restaurang och storkök. Vi finns där från första besöket och hjälper er med projektering, bygganmälan och genomgång till en väl fungerande installation.

Hittills har vi installerat över 800 fettavskiljare. Ta en titt på vårt produktsortiment.

Nyheter

Våra referenser inom matavfallssystem och fettavskiljare

Rensa har under kort tid levererat över 70 st Lipidus matavfallssystem inom olika verksamheter. Våra kunder varierar till allt ifrån en liten förskola på Kungsholmen som serverar 60 portioner/dag till Kista Galleria med så mycket som upp till 9000 portioner/dag.

När det gäller fettavskiljare så har vi sedan många år projekterat och installerat över 800 fettavskiljare till fastighetsägare, restaurangägare och kommuner.

Ta en titt på några av våra nöjda kunder!

© Copyright - RENSA.